Persondata politik



Fortrolighedspolitik

Tak fordi du besøger Runway Performance parts hjemmeside. Denne Fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med den danske databeskyttelseslov og den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

1. Oplysninger, vi indsamler

1.1 Personoplysninger: Vi kan indsamle og behandle følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (e-mailadresse, telefonnummer, adresse)
  • Demografiske oplysninger (alder, køn osv.)
  • Betalingsoplysninger ved transaktioner
  • Anden information relevant for kundeundersøgelser og tilbud

1.2 Automatisk indsamlede oplysninger: Vi kan også indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside, herunder, men ikke begrænset til:

  • IP-adresse
  • Browser type
  • Operativsystem
  • Besøgte sider
  • Dato og tidspunkt for besøg

2. Hvordan vi bruger dine oplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering og tilpasning af vores tjenester
  • Behandling af transaktioner
  • Sendelse af promotion emails om nye produkter, særlige tilbud eller anden information, som vi mener, du kan finde interessant
  • Forbedring af vores hjemmeside og tjenester baseret på din feedback
  • Overholdelse af lovkrav og reguleringer

3. Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med vores Cookiepolitik.

4. Videregivelse til tredjepart

Vi sælger, udveksler eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til eksterne parter. Dette inkluderer ikke betroede tredjeparter, der hjælper os med at drive vores hjemmeside, udføre vores forretning eller servicere dig, så længe disse parter accepterer at holde disse oplysninger fortrolige.

5. Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. Vi har implementeret egnede fysiske, elektroniske og administrative procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at:

  • Anmode om adgang til de personoplysninger, vi har om dig
  • Rette eventuelle unøjagtigheder i dine personoplysninger
  • Anmode om sletning af dine personoplysninger
  • Protestere mod behandlingen af dine personoplysninger

7. Ændringer i denne Fortrolighedspolitik

Vi kan opdatere denne Fortrolighedspolitik fra tid til anden. Gennemgå venligst denne side med jævne mellemrum for eventuelle ændringer.

8. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores Fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på Shop@Runwayperformanceparts.com

Translate »
Have no product in the cart!
0